забавно

Синята луна – синя баня

  • 30.08.2012

Сребърната принцеса облича синя премяна. Вълнуващо преживяване, а? Какво ли може да означава това? Може да значи, онова, което си пожелаеш. Нали знаеш – в каквото вярваш, това ти се случва.

Разбира се, че си има обяснения съвсем научно и логично. Но да погледем от друга гледна точка. Може би съвсем нарочно специалният портал на сладурските сини човечета – Смърфовете, се отваря веднъж на 100 години (образно казано). Отваря се портал от едно измерение към друго. И точно тогава, по време на Синята Луна се случват чудеса! Стува си и е доста забавно, да се замислим над това. Добра, благотворна енергия ще се влее в нашия свят. Просто перфектно :) Момента в който в един месец има по две пълнолуния.

По пълнолуние се завършва един цикъл, Луната блести изпълнена във великолепния и разкош, пречиства и ни помага да измием всичко старо. Лунната баня ще е необикновена!

Синьото е цвета на  Вишуддха – гърлена та чакра — в областта на гърлото, свързана с духовните чуства: приятелство, любов към родината, към близките. Свързана е и с въздушната стихия и има отношение към комуникативността. Синьото е символ на въздуха и небето – духовен, извисен цвят.

Задавайки си въпросите написано по-долу, усети ги и дай отговори за себе си по свой начин.

Как с помощта на синьото, Луната ще ни помогне да измием всички чакри, да дадем воля на гласа си, да дадем воля на онова, което имаме да кажем? Дали ще ни помогне да преглътнем, да простим и забравим миналото, обидите, огорчението, неправдата?

Изникнат ли ти още въпроси – обърни им внимание. Запиши ги :) Ако не намираш отговорите веднага – потърпи. Има време за всичко.

Така, както слънцето зарежда вода в стъклена чаша, така и луната може. Напълни си кана, чаша с вода, но задължително от стъкло и го остави на балкона, на прозореца. Така, че лъчите да стигат свободно и директно върху съдовете. Може да си кажеш и една благодарствена молоитва:

Скъпа Луна, изпратена като вярна спътница на Земята, благодаря ти от сърце, за това, че безвъзмездно ни даряваш със своята енергия, блягодаря ти, за това, че в тъмната нощ осветяваш пътя ми, даваш ми надежда и ми показваш верния за мене път, благодаря ти, че измиваш от мен всичко ненужно, всичкоизлишно и днес, с твоята специална и необикновена кобалтово-синя светина ми помагаш да повиша вибрациите си, енергията си на по-високо ниво. Благодаря ти, че с твоите лъчи, изпълнени с любов и пречистваща енергия ми даваш сила за новото. Благодаря ти, че досковаш моята вода, че я правиш животворна. Благодаря и на теб вода, обичам ви и двете!

Това е само напътствие. Със свои думи, каквото ти дойде от сърцето е най-добре. Обикновено като започнеш да благодариш от сърце, по едно време се усещаш, че не може да спреш. Мислите и думите сами се изтъркулват. Не ги мисли. Остави висчко, що ти е на душата да мине през гърлото ти. Изговори всичко което имаш да казваш и го пусни да изтече в мъдрата лунна река. Отпусни се. Довери се. Почувствай мъдростта. Вдъхнови се. Благодари и просто обичай, същестувай тук и сега.

Автор: Ан
С обич,

Чудо Сега!

Сподели: